Testimonial Mihaela & Cristi

testimonial Mihaela & Cristi
Mihaela & Cristi

Testimonial

“Pe Alex l-am cunoscut prin 2013 si pentru ca pozele lui erau exact cum imi doream eu,asa ca in 2014 l-am rugat sa ne fie alaturi in ziua nuntii. Fotografiile de pe parcursul evenimentului si sedinta trash the dress au fost peste asteptarile mele, uitandu-ma acum la ele, dupa 3 ani, retraiesc fiecare clipa, fiecare moment si fiecare emotie de atunci. Alex nu a fotografiat doar nunta noastra, Alex a surprins cele mai intense trairi si ne-a facut cadou pe vecie amintirea lor sub forma fotografiilor.

Alex ne-a facut sa fim relaxati, sa zambim fara sa ne dam seama, sa nu fim crispati si sa ne simtim in largul nostru desi era prima data cand primeam atata atentie.
Dupa acest eveniment au urmat alte colaborari cu Alex, nunta Elenei si a lui Andrei unde am fost nasi, o sedinta foto cu burtica cu doar cateva zile inainte sa nasc, o sedinta foto la doar 7 zile de viata ale puiului nostru Simon, botezul lui Simon, o sedinta foto cu ocazia primului Craciun in 3 si cea mai recenta aniversarea de 1 an a lui Simon.

Fiecare sedinta foto si eveniment au fost incarcate de emotie, de moment amuzante si pline de buna dispozitie, si dupa fiecare sentinta foto am primit niste fotografii extraordinare pe care cu siguranta le vor vedea si nepotii nostri. Aceste fotografii reprezinta rezultatul muncii unui om minunat care este devotat jobului sau si care cu siguranta va va surprinde de fiecare data intr-un mod extreme de placut.


Dupa toate colaborarile avute pot spune ca Alex este un profesionist desavarsit si un om extraordinar, de aceea il recomand de fiecare data tuturor prietenilor si cunostintelor fara vreo urma de indoiala.
Intre timp “fotograful familiei” a devenit si prietenul nostru si speram noi sa ne fotografieze evenimentele din familie macar pana la majoratul lui Simon pe care deja l-am pus sa il noteze in agenda 🙂 .
Iti multumim Alex pentru tot!”

error: Continut protejat !