ALEX IURAȘOG

Alex depre mine
… tata, sot, prieten, moldovean la origine si…fotograf...

Alex – copilul care developa filme la bloc de pe la varsta de 5 ani ar da bine ca inceput in aceasta descriere dar…nu se aplica 🙂 Ba dimpotriva, am descoperit placerea filmului developat abia dupa vreo 30 de ani.

    Adevarul este ca am inceput cam tarziu si din pura curiozitate in 2009; ulterior curozitatea s-a transformat in hobby, apoi intr-o pasiune puterinca si, dupa cativa ani, a devenit parte esentiala a vietii mele si modul prin care imi hranesc spiritul si trupul.

       Se spune ca toate lucrurile trebuie facute si traite la timpul lor pentru ca nu se mai intorc; toate momentele din viata noastra sunt unice. Mi-am dat seama ca prin fotografie as putea sa opresc timpul in loc, aceste momente devenind mult mai clare, mai colorate si mai pline de viata decat in amintirea noastra. Am datoria dar si privilegiul de a surprinde acele momente si emotii unice pentru ca voi sa le puteti pretui pentru o viata.

    In stilul meu fotografic ma inspira frumosul si bunul gust din lucrurile si trairile naturale, simple si sincere. Fiecare eveniment din viata unui cuplu il consider o poveste in care detaliile conteaza pentru ca ele fac diferenta. Daca aveti o poveste frumoasa pe care o pretuiti si vreti sa o lasati amintire si urmasilor vostri, ati nimerit unde trebuie. Voi fi cel care scrie povestea voastra dar nu in cuvinte, ci in imagini.

Cu drag,

Alex Iurașog

error: Continut protejat !