ALEX IURAȘOG

Alex depre mine
… tată, soț, prieten, moldovean la origine și…fotograf...

    Am început târziu și din pură curiozitate în 2009; ulterior curozitatea s-a transformat în hobby, apoi într-o pasiune puternică și, după câțiva ani, a devenit parte esențială a vieții mele și modul prin care îmi „hranesc” spiritul și trupul.

       Se spune că toate lucrurile trebuie făcute și trăite la timpul lor pentru că nu se mai intorc; toate momentele din viața noastră sunt unice. Mi-am dat seama că prin fotografie aș putea să opresc timpul în loc, aceste momente devenind mult mai clare, mai colorate și mai pline de viață decât în amintirea noastră. Am datoria dar și privilegiul de a surprinde acele momente și emoții unice pentru ca voi să le puteti prețui pentru o viață.

    În stilul meu fotografic mă inspiră frumosul și bunul gust din lucrurile și trăirile naturale, simple și sincere. Fiecare eveniment din viața unui cuplu îl consider o poveste în care detaliile contează pentru că ele fac diferența. Dacă aveți o poveste frumoasă și vreti să o lăsați amintire urmașilor voștri, ați nimerit unde trebuie. Voi fi cel care scrie povestea voastră dar nu în cuvinte, ci în imagini.

Cu drag,

Alex Iurașog

error: Continut protejat !