Testimonial Elena & Cosmin

testimonial Elena & Cosmin
Elena & Cosmin

Testimonial

” Nunta noastra a fost una “fulger”! 
Totul s-a derulat pe repede-nainte: decizie fara prea multa reflectie si premeditare, (dar cu mult entuziasm :)), pregatiri precipitate.
Cu toate ca nu aveam timpul ca aliat de partea noastra, ne-am dorit sa nu facem rabat de la calitate si sa ne dam silinta sa organizam un eveniment la care detaliile sa conteze.
Daca in alte privinte am mai bajbait sau ne-am mai razgandit, in alegerea fotografului, am mers “la sigur” ! 
Il cunosteam deja pe Alex, din grupul nostru extins de cunostinte si prieteni. Eram familiarizati si incantati de munca sa, iar fratele meu mi-a spus: “Daca vreti doar un fotograf alegeti pe oricine, daca vreti si un artist, alegeti-l pe Alex! 


Alex nu numai ca s-a purtat impecabil din punct de vedere profesional, dar a fost un adevarat prieten ale carui sfaturi si sugestii pertinente ne-au ghidat pe tot parcursul celei mai importante zile din viata noastra de pana acum…
A stiut cum sa ne faca sa ne relaxam si sa ne simtim bine in pielea noastra atat in ziua cununiei civile, a nuntii, dar si la sedinta foto dupa nunta.
A facut ca oboseala, caldura si iritarea acumulata sa fie mai usor de gestionat si nu ne-a menajat cand era cazul sa ne concentram si sa ne “adunam” pt a face “treaba buna”….:))
Cred ca albumele noastre de nunta sunt marturia incontestabila a muncii, implicarii si viziunii sale artistice. 
Noi suntem mandri de rezultate si îi suntem recunoscatori pt contributia sa la succesul nuntii noastre! 
MULTUMIM, ALEX!  ” 

error: Continut protejat !