Testimonial Tatiana & Andrei

Testimonial

Cum ne-am pricopsit cu Alex ( Alex Iurasog pentru branding ) ? Pai, am inceput sa caut referinte, pe internet, pe la prieteni, am facut o selectie de vreo 10 fotografi, mi-am ales un top 3 dintre ei si am trecut-o in etapa urmatoare, filtrarea facuta de Andrei 😊.

Ca si mine, Andrei avea targetul sa gaseasca un top 3 dintre cei 10. Rezultatul il stiti, Alex a fost unul dintre cei 3. Pana la acest moment, l-am ales pe Alex pe baza muncii sale (fotografiei), dar acum venea momentul sa ne intalnim si cu persoana Alex. Zis si facut, intr-o sambata dimineata ( nu vreau sa mai amintesc ca a intarziat, da, la prima intalnire 😊 ) ne-am intalnit sa ne cunoastem.

Dupa ce am stat vreo 2 ore la povesti, repet, 2 ore cu o persoana pe care o vedeam pentru prima data, am zis, “Ok, ne mai vedem si cu altcineva ?”, “Pai totusi, este primul pe care-l vedem, poate toti sunt asa faini, hai sa-l vedem totusi si pe cel de-al doilea”. Aveam 3 pe lista de intalniri, la cel de-al doilea (un fotograf, la fel, foarte bun prin prisma muncii sale) am mers doar sa ne convingem ca Alex este “the one”, si da, el este “the one” pentru un astfel de eveniment, dar nu numai, pentru ca asa este el, super fain.

Stiti momentele acelea, cand incepi sa te gandesti, „ma daca faceam altfel, daca alegeam pe altcineva”, poate nu esti complet multumit de alegearea facuta, ghiciti ce, cu Alex, nici azi, cand ne gandim daca puteam alege pe altcineva, nu avem astfel de regrete, suntem convinsi ca nu exista alta varianta mai buna, este acel sentiment de satisfactie/implinire suprema ca am facut ce trebuie. Probabil gasesti mai multi fotografi buni, dar nu cred ca il poti gasi pe „acel fotograf”, asa usor, dar noi l-am gasit 😊.

Alex este „pachetul” complet, fotografii reusite + persoana faina, aspect foarte important pentru noi si de care ar trebui sa tina cont toata lumea, de ce ?, pentru ca o sa ai nevoie intr-o zi agitata de un prieten care sa mearga cu tine peste tot si sa nu te faca sa te simti stingher si stanjenit in fata camerei. Este foarte important sa-l simti ca un prieten, nu ca un „furnizor” (termenul pe care o sa-l intalniti des cand va organizati nunta), si astfel a fost cu Alex. Fotografiile ies bine tocmai datorita acestei atmosfere prietenoasa, emotiile pozitive se surprind mai usor atunci cand chiar si exista, desi Alex, cred ca ar reusi sa le surprinda si cand nu sunt 😊 .

Nu o sa gasiti in Alex un master in PhotoShop, nu pentru ca nu ar putea, dar care ar fi rostul, de ce vrei sa ascunzi ceva frumos, natural ? De ce sa vrei coperti de revista si sa nu vrei emotii si fotografii curate si ingrijite ? Asta face Alex, transmite peste ani emotiile acelea intr-o fotografie curata, nealterata inutil de ultra tehnologii.

Si inchei prin a va vinde un pont, lui Alex ii place foarte mult sa-i multumesti dupa fiecare fotografie, de exemplu, o sa faci la un moment dat fotografii cu diverse rude/prieteni,…..sa-i multumesti dupa fiecare, se simte implinit si incepe sa creeze mai mult.

Asadar „Multumim Alex! ” !!!!

error: Continut protejat !