Testimonial Monica & Sebi

testimonial Monica & Sebi
Monica & Sebi

Testimonial

“Dupa lungi si obositoare cautari, am gasit ceea ce cautam intr-un fotograf in Alexandru Iurasog. Sau Alex cum ne place noua sa ii spunem.
Felul lui de a surprinde momentele unui eveniment de o asa amploare era ceea ce ne doream si am stiut la 5 minute dupa ce ne-am intalnit cu el ca el TREBUIE sa fie fotograful nostru.


Alex a facut ca toate momentele din ziua noastra perfecta sa fie minunate. Cred ca felul in care suprinde lumina in pozele lui te face sa simti ca “esti acolo”, simti, cumva, fericirea personajelor.
Mie, personal, nu imi place sa fiu fotografiata. Dar cu fotograful Alex, care e prietenul nostru acum, totul a fost super relaxant si firesc. Mai mult decat atat, a reusit sa ma linisteasca si sa ma asigure ca totul va fi bine cand intrasem intr-o mare panica fiind in intarziere mai bine de o ora din cauza proastei gestiuni a programarilor make-up artistei.

Pentru cei care sunt extrem de bine organizati o astfel de neconformare a planurilor poate fi tragica, iar Alex a facut ca totul sa para ca o joaca de copii. Ii multumesc din nou si aici.
Alex e un om minunat pe care il vrei sa iti fie alaturi intr-o zi speciala, este mereu vesel si prietenos si in mod clar foarte pasionat de ceea ce face.
Un bun profesionist pe care il recomand cu mare drag si altora care prefera naturaletea, bunul-simt si buna dispozitie sa ii inconjoare in fiecare secunda in ziua nuntii.
Iti multumim Alex! Pozele facute de tine vor fi mereu pretuite si laudate.”

error: Continut protejat !