Testimonial Carmen & Bogdan

Testimonial Carmen & Bogdan
Carmen & Bogdan

Testimonial

“In viata sunt putine evenimente ce conteaza cu adevarat… si DA, nunta noastra a fost transpusa intr-o poveste nepretuita datorita tie, Alexandru Iurasog! Datorita tie, ne vom aminti cu mare drag de acest moment al nostru.
Din prima clipa cand am discutat, am stiut ca suntem pe aceeasi lungime de unda si ca vom urma sa colaboram cu un adevarat profesionist.
Dragilor, nici nu realizati cat de importante sunt linistea, intelegerea si increderea pe care ti le ofera un fotograf priceput si inovativ…fac sa dispara emotia distructiva, nepriceperea si stresul( in cazul nostru, stresul datorita intarzierii, datorita timpului…credeam ca nu ne ajunge ) si sa fiti voi insiva!!!

Alex a reusit sa surprinda si sa redea emotia, iubirea si toate celelalte trairi care ne-au insotit, atat pe noi, cat si pe parinti, bunici si prieteni, pe parcursul intregului eveniment.
Alex iti multumim pentru ca ne-ai surprins asa cum suntem noi(cu hohote, cu lacrimi, cu miscari care mai de care interesante, cu idei traznite). Si ca ai facut aceasta zi de neuitat.
Mai este nevoie sa va spunem ca il vom avea alaturi de fiecare data cand vom sarbatori?!…
Fara doar si poate!!!!
Vi-l recomandam si voua cu mare drag si sper sa aveti norocul sa il aveti la evenimente…nu mai ezitati, puneti mana pe telefon si rezervati-va data ca sa fiti siguri ca o sa fie liber :))”

error: Continut protejat !