Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 » Despre mine

Despre mine

 eu BW

      Daca v-as spune ca fotografia este o veche pasiune, ca am crescut developand filme la bloc si ca fac fotografie de la 5 ani ar suna bine, nu? … Poate ca da, dar ar insemna sa mint.

      Adevarul este ca am inceput din curiozitate in 2009; ulterior curozitatea s-a transformat in hobby, apoi intr-o pasiune puterinca si, dupa cativa ani, a devenit parte esentiala a vietii mele si modul principal de a-mi hrani spiritul si trupul.

 

      Se spune ca trecutul nu se mai intoarce si nu il putem retrai. Singurul lucru pe care noi oamenii il avem in comun este unicitatea. La fel sunt si momentele din viata noastra: unice. Mi-am dat seama ca prin fotografie as putea sa opresc timpul in loc, aceste momente devenind mult mai clare, mai colorate si mai pline de viata decat in amintirea noastra. Imi revine datoria dar si privilegiul de a surprinde acele momente unice pentru ca voi sa le puteti pretui pentru o viata.

 

      In stilul meu fotografic ma inspira frumosul si bunul gust din lucrurile naturale, simple si sincere. Fiecare eveniment din viata unui cuplu il consider o poveste in care detaliile conteaza pentru ca ele fac diferenta. Daca aveti o poveste frumoasa pe care o pretuiti si vreti sa o lasati amintire si nepotilor vostri, ati nimerit unde trebuie: voi fi cel care scrie povestea voastra dar nu in cuvinte, ci in imagini.

 

Cu drag,

Alex Iurașog

iurasogphotography 2018 Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Up