Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 » Bianca & Gabi – fotografie de nunta

Bianca & Gabi – fotografie de nunta

Bianca & Gabi – fotografie de nunta

Bianca si Gabi mi-au fost foarte dragi inca de acum doi ani cand i-am intalnit prima oara. In afara de faptul ca ei insisi sunt doi tineri mereu veseli si care se potrivesc de minune, mi-a placut si faptul ca apreciau ceea ce fac si ca si-au dorit fotografii si amintiri frumoase nu numai la nunta ci si inainte si dupa; practic, “colaborarea” noastra a inceput cu o sedinta foto “save the date” de toamna in care ei s-au acomodat cu mine si cu aparatul foto iar eu mi-am dat seama ca a-i fotografia pe Bianca si Gabi la nunta va fi o adevarata placere 🙂

Atat ziua nuntii cat si sedinta foto de dupa au decurs excelent si le multumesc pentru efortul si rabdarea pe care au avut-o cu mine si cu ei deoarece, in final, rezultatul a fost unul de care sigur o sa isi aminteasca cu drag peste ani; iar eu am acolo cateva fotografii de suflet la care tin foarte mult (stiti voi care 😉 )

Dragilor, va doresc o casnicie plina de iubire si frumoasa…ca voi !


iurasogphotography 2018 Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Up