» Carmen si Bogdan

Carmen si Bogdan

Carmen si Bogdan

Anul 2017 a fost unul plin de evenimente frumoase la care am avut plăcerea să fotografiez. Nunta de mai jos este unul dintre ele și trebuie să recunosc faptul că am avut un feeling pozitiv incă de când i-am cunoscut pe Carmen și Bogdan; mi-au spus că va fi distracție și așa a fost !

Intotdeauna le recomand mirilor să fie naturali, relaxați și să se distreze la evenimentul lor deoarece este “once in a lifetime” și e păcat să rateze momentul 🙂 La cei doi nu a fost cazul pentru că nunta lor a fost o “nebunie”; o nebunie frumoasă alături de prieteni mulți și dragi, cu momente de veselie și râs isteric presărate cu câteva cadre romantico-siropoase că deh…lumina era prea bună ca să nu facem niște fotografii pentru albuml de nuntă 😉 , coregrafii ad-hoc pentru pozele de grup, ceva traditii si obiceiuri in interpretare proprie și multe picioare care au tăiat aerul (de menționat ca nașul este “breakdance guru” 😉 )

Așa că dragilor, mă bucur că am fost alături de voi toți și vă multumesc pentru simplul fapt că ați fost voi inșivă. E simplu si dă bine la cameră, bine de tot 🙂


 

 

iurasogphotography 2018 Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Up